Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyéniség a tömegben - Suzuki Vitara 1.4 S Boosterjet

A tavaly debütált Vitara ismét a toplisták élére repítette hazánkban a Suzukit, megfosztva a Skodát - és azon belül is az Octaviát - a többéves vezető pozíciójától. Ezen felül még a SUV szegmensben is listavezető helyen van az utcaképet egyre inkább domináló újdonság, azonban a turbós benzines változat még nem annyira népszerű. Tesztalanyunkban a feltöltővel lélegeztetett benzinmotort vizsgáltuk, vajon képes-e szárnyakat adni a legjobb ár/érték arányú autó vezetésének és számadatainak.

0 Tovább

A Mazda szív örökké dobog?! - Mazda6 Sedan G192 AT teszt

Alig három év elteltével a legkisebb japán autógyár úgy gondolta, hogy eljött az idő fiatalító kúra alá kell vetni a hatost, annak ellenére, hogy szerintünk a 2012-ben debütált harmadik generáció minden változtatás nélkül is megállná a helyét az elmúlt egy év során frissült középkategóriások között. Az óvatos ráncfelvarrás egy újabb apropót adott számunkra, hogy vallatóra fogjuk a legerősebb benzinest, aminek turbó nélküli lelke és meg nem fáradó formája mintha az örökkévalóságnak készült volna.

0 Tovább

CSOK-kal, vagy anékül? - Ford Galaxy 2.0 TDCi AWD

A SUV-okat egyszerűsítik, lásd BMW X1 fronthajtással, az MPV-ket pedig mindennel felszerelik - például összkerék-hajtással - csakhogy a létjogosultságuk ne legyen kétségbe vonható. Megfordult a világ, vagy tényleg ennyire megváltoztak a felhasználói igények? A Galaxy megújulása mögött nemcsak egy tessék-lássék botox kezelés áll, hanem összkerék-hajtás, ötletes kényelmi funkciók, valamint hasznos vezetéstámogató és biztonsági rendszereket, a modelltől megszokott pazar térkínálat mellett.

0 Tovább

Legacy-n innen, Imprezán túl - Subaru Levorg 1.6 GT-S Lineatronic

Nincs semmi új a nap alatt, pedig a Levorg név hallatán a legtöbben azt hinnénk, ez valami űrből jött lény, esetleg egy nagy antropológiai felfedezés neve vagy kulcsszava. A Levorg valójában egy mozaikszó, melyben a Subaru kultúrában megszokott elemek kerültek összeollózásra, mint ahogy a forma és a műszaki tartalom is.

0 Tovább

A „bezzeg” gyerek – Skoda Superb Combi 2.0 TDi

A kvasinyi zászlóshajó harmadik generációja ezzel a formavilággal kétségtelenül a mennybe megy, merthogy a korábbi két szériát is vitték és szerették a népek, mint a cukrot, annak ellenére, hogy gyárilag kreált formai fogyatékosságokkal dobták őket a piacra. A kifogástalan külső fegyvertényét kiforrott műszaki tartalommal, eleganciával és továbbra is hatalmas méretekkel tálalják, így jó esélye van arra, hogy állandó hivatkozások céltáblája legyen, mint az osztályterem legjobb tanulója, a "bezzeg" gyerek.

0 Tovább

auto

blogavatar

Minden ami autó!

Utolsó kommentek