Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Optimizmus jó szerencsével fűszerezve – Renault Talisman 1.6 dCi Initiale Paris

A D-szegmens frontján kíván újra babérokat szerezni a francia márka, ami egy várható, de mindenképpen szerencsét kívánó lépés a Renault-Nissan konszerntől. A Lagunát és Latitude-öt ötvöző és egyben nyugdíjazó zászlóshajó ütőkártyája lehet az impozáns megjelenés, ami kényelmi és technikai szempontból is a franciáktól megszokott megoldásokat takar, viszont a kizárólag 1.6-os erőforrásokra épülő motorkínálata révén nem valószínű, hogy zászlót lobogtathat majd a csatatéren. A jelek szerint a megfontoltságnak is jelentős szerepet szántak a fejlesztések során.

0 Tovább

A trendkívüli - Lexus RX 450h Luxury

Nemcsak hibridségével, de az éles vonalakkal megrajzolt karakterével is kitűnik a prémiumkategóriás SUV-ok szegmenséből a negyedik generációs RX 450h. Az európai modellek konzervatív trendjétől nagyban eltérő, és ezáltal agresszívnek ható külső azonban egy kezes bárány természetű autót takar, a predátor maszk ne tévesszen meg senkit!

0 Tovább

A HŰVÖS TOYOTA, FRANCIÁS BÁJJAL TÁMAD!  MINDENT AKAR.  MELÓZNI IS, MEG LUXUSNAK LENNI. SIKERÜLT.

Nem szoktam a tesztek előtt mindent megtudni az aktuális tesztalanyról, mert szeretem prekoncepciók nélkül felfedezni az autókat. Amikor pedig egy csomag és ember szállító mindenesről van szó, akkor főleg nem fogok bele a kutató munkába, mert egyszerűen unalmasak számomra. Elismerem a létjogosultságukat, a praktikusságukat, de mint jármű nem igazán tudnak érdekelni. Ezekkel a gondolatokkal felvértezve érkeztem meg Warsóba nemzetközi sajtóbemutatóra. Ugyanakkor elismerem,hogy szükség van rájuk.

0 Tovább

Járt utat a járatlanért el ne hagy

De a Fiat Fullback esetében ez fordítva is igaz lehet. Új jövevény a pickupok piacán a Fiat Fullback. Amit azért nem túl gondos szemlélés után is észreveszünk, az az, hogy itt valami árulás van. Hiszen ez az autó már valahonnan ismerős, csak akkor más embléma volt rajta. Aki ezt látja, az jól látja, mert a Fiat Fullback az nem más, mint az új Mitsubishi L200, Fiat emblémával ellátva. Egyébként én nem vetek követ a Fiatra ezért, mert biztos, hogy sokkal gazdaságosabban jöttek ki, így, hogy egy kész jót vettek az emblémájuk alá, mintha elkezdtek volna saját maguk kísérletezni, különböző hajtásláncokat, megoldásokat keresni, egy olyan témában, amiben sose volt múltjuk.

0 Tovább

Látogatás Grazba, azaz a G-osztály megfejtése

Semmi nagy újdonság nem jelent meg a G-osztályból, illetve egy mégis, de arra majd később térek vissza. Ettől függetlenül nagy örömmel fogadtam a meghívást, hogy látogassunk el Grazba, ahol is Magna Steyr-rel együttműködésben a Mercedes '79 óta gyártja a Mercedes G-osztályt.

2 Tovább

auto

blogavatar

Minden ami autó!

Utolsó kommentek